DonatiiDonate Button with Credit Cards

Lucrurile sunt simple: avem biserica in proprietate, insa nu avem nici un milimetru de teren. Pentru ca biserica nu a fost niciodata locuita (nu are casa parohiala sau alte cladiri anexe), nu a fost niciodata trasa apa curenta si nu exista un sistem de canalizare. Practic, pentru ca manastirea sa poata functiona, avem nevoie de o bucata de teren, pentru a putea locui legal (este ilegal in Marea Britanie sa locuiesti intr-un spatiu fara apa curenta si toaleta).

Nu incercam sa construim nimic foarte mare; de fapt, deocamdata, nu construim nimic – va cerem ajutorul strict pentru minimul necesar pentru ca viata in aceasta manastire sa fie posibila: terenul pentru a putea avea apa si toalete.

Acum cateva secole, ati fi putut sa ne ajutati venind la manastire si construind, efectiv, impreuna cu noi. Acum, majoritatea dintre dumneavoastra avetii profesii care va retin la locul de munca, asa ca singura forma de a ne ajuta sa ctitorim acest locas monahal au ramas donatiile.

Insa asta nu e cu nimic mai prejos decat a fi aici, fizic alaturi de noi. Stim foarte bine (iar Domnul stie si mai bine) ca banii pe care ii donati nu pica din cer; sunt bani munciti, bani pentru care ati lucrat ore lungi, in birouri sau pe santiere, bani care ascund, in realitate, sacrificiul multor ore, multa munca si, pana la urma, multa dragoste.

Pentru acest sacrifiu, va multumim. Nu numai pentru banii in sine, ci si pentru ceea ce se ascunde in spatele lor: efortul, orele de munca si dragostea cu care jerfiti aceste ore de munca pentru a ctitori aceasta manastire.

Pamantul pe care trebuie sa il platim are 5 acri si arata asa:

schita manastire RO

 

Pana in septembrie, trebuie sa strangem suma de 65.000 lire sterline (aproximativ 100.000 dolari) pentru a achita terenul. Deocamdata, avem putin peste 10.000 lire sterline si 3.000 de dolari – pe masura ce vom primi ajutorul dumneavoastra, vom modifica aceste sume, ca sa stiti ca jertfa dumneavoastra ajunge la noi si este folosita pentru ceea ce a binecuvantat Inaltul Mitropolit Iosif: cumpararea acestui teren.

Noi va multumim, iar Domnul sa va rasplateasca.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s